En titt i näringslivet och hemåt med fiskleverolja till hunden.

fiskolja hundDen här veckan har vi tagit pulsen på alla näringsidkare i vår lilla stad. Tänk att det faktiskt fanns en ny butik som jag jag missat tidigare. De sålde olika kosttillskott för hund och katt och en hel del annat. Jag har hund själv men brukar köpa det mesta när jag åker in till grannstaden som är mycket större. Dessutom får jag hundmat och andra saker hemkörda kostnadsfritt när jag handla på nätet. Mycket smidigt kan jag tycka. Det finns så mycket annat man ska hinna med i vardagen. Här kan du läsa mer om du är intresserad av att veta mer om fiskleverolja till hund, svenskadjurapoteket. Själv hade jag ingen aning förrän damen i butiken visade mig det idag. Fiskleverolja har antiinflammatoriska egenskaper och kan lindra känslig eller skadad hud & stela leder. Den innehåller även Omega 3 som är viktigt för att hålla ögonen friska men också njurar och hjärta. Faktum är att hon lät så övertygande att jag gick hem från butiken med en förpackning fiskleverolja till min hund.

Mitt yrke är spännande och att få ta del i näringslivet, inte bara från ett kontor med massa papper och pärmar, är mycket roligt. Det är alltid något nytt man lär sig av de kunniga affärsägarna i staden. De är mycket lätta att ha att göra med och det är inte ofta vi har konflikter i olika frågor. Apropå konflikt får vi se vad min hund tycker om fiskleverolja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *