Inglasade uterum i centrum?

inglasade uterumDe sista veckorna har det varit många möten med politiker, näringsidkare och en rad andra människor och även myndigheter. Det diskuteras om huruvida det är lämpligt att sätta ut inglasade uterum, så att krogarna förlängs ut på gatan. Det är många som måste få säga sitt och det är många beslut innan det kan komma till det. Själva idén med de inglasade uterummen är det nog inte lika många som sätter sig emot men det är det här med alkohol och tillstånd. Många som bor inne i stan tycker att det är stökigt nog ändå.

Personligen så tycker jag jättemycket om inglasade uterum och det är trevligt att sitta där och inte vara beroende av vädret. Sedan kan jag förstå de som tycker att det kanske stör lite om alla ska sätta upp sådana över hela centrum. Det finns fina inglasade uterum här, zabra.se. Det känns lite lättare om alla förstår vad man pratar om. Debatten går vidare och vi får se vad som kommer att ske. Jag har svårt att tro att det kommer gå att få tillstånd för dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *