Nagelvård innan miljödebatten i Kalmar.

Det finns gott om skäl för att få konstgjorda naglar. Kanske du ska gå på ett bröllop eller en återförening och du vill ha fina naglar. Eller kanske du har haft problem med att odla dina naglar långa och behöver hjälp. Det kan också vara skönt att bara få nagelvård utan att göra något mer. Jag provade detta i Kalmar för ett tag sedan och resultatet blev jättefint. Jag skulle på en politisk debatt angående miljöfrågor. Det var mycket betydande människor från olika länder som kom till Kalmar för detta och självklart ville jag göra det bästa möjliga intryck.

Gel, akryl och silke används i stor utsträckning på naglar. De flesta väljer gel eller akryl när de använder dem under en längre tid. Silke används oftast under en kortare tid för att stärka eller reparera naglar, snarare än att göra naglarna längre. Här kan du få nagelvård i Kalmar, movement-kalmar.com.

Akryl naglar – Först får du vanlig nagelvård så att nagelbanden blir fina. Nagelteknologen blandar sedan en vätska med ett pulver och borstar blandningen på naglarna. De kommer oftast att täcka hela nageln, men ibland kommer de bara att lägga tippar eller en flexibel form, så att de kan skulptera och förlänga naglarna.
Produkten härdar när den utsätts för luft. Du märker en stark lukt under processen, men det är inte skadligt, förutsatt att rummet har god ventilation.
Med tiden växer akrylen ut med naglarna så efter två till tre veckor, ska du gå tillbaka till salongen för att få dina naglar ifyllda. Din tekniker kommer försiktigt fila ner akryl kanten närmast din nagelbädden och fylla i det tomma området mellan nagelbädden och den befintliga akrylkanten.
När du väljer att ta bort dina akrylnaglar, kommer din nageltekniker ta bort dem helt enkelt, utan att tvinga bort dem, med blötläggning i nagellacksborttagare i 15 minuter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *