Vinkyl på nya kontoret?

Vi har äntligen fått ett kontor inne i stan där vi ligger nära kärnan till allt. Det är lådvis med pärmar och annat som ska packas upp och skrivbord och hyllor som måste fixas! När vi röjde som bäst hittade vi en gammal vinkyl bland att bråte. Vi provade att koppla in den för att se om den fortfarande fungerade. Tyvärr var vinkylen stendöd. Det fanns inte ens en gnutta av liv där. Det tyckte vi alla var lite synd eftersom den hade gjort sig bra i vårt lilla kök. Här kan du titta på en ny, fin och trendig vinkyl, spisabutiken. Jag blev sugen på att skaffa en hemma när vi hittade denna. Det har liksom inte fallit mig in att man kunde skaffa en vinkyl hemma. Nu finns det ju små och bra modeller för den som inte har mängder med vinflaskor som ligger och skräpar.

Kontoret i stan är inte så stort men det rymmer precis lagom vad det ska för oss som jobbar med näringslivet här. Det känns bra att sitta mitt bland alla butiker och restauranger och jag tror man får en bättre förståelse för saker då. Nästa vecka får vi ny färg också och då blir det riktigt trevligt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *