Hösilage på vägen, försenade vår debatt i Uppsala.

Under en färd till Uppsala härom året blev vi försenade på grund av en hösilage-transport. Visst låter det lite annorlunda! Vi hade precis svängt av från de stora vägarna för att vi skulle äta lunch på ett mysigt och lantligt ställe. När vi svänger ut på vägen hade en bonde råkat tappa en hel bal med hösilage, och det gick inte att svänga runt. Alla som vet hur en stor bal av detta foder ser ut vet också att man inte flyttar på en sådan hur som helst. Vi var redan lite i tidsnöd men det var inget annat att göra än att vänta. Som tur var skulle jag tala sist och jag hoppades få vara med om tillräckligt i debatten, för att kunna göra ett vettigt uttalande i Uppsala. Efter att ha samtalat med bonden fick vi veta att hjälp var på väg. Här kommer en länk för dig som vill veta mer om hösilage i Uppsala, vetfoder. Jag ska villigt erkänna att jag inte riktigt visste vad det var innan men jag fick en bra förklaring av den snälla bonden.

Vi blev bara lite försenade och det gick bra med allt. Jag tror nästan att mitt framförande var ett av de bästa jag gjort! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *