Reforminstitutet

Reforminstitutet bygger broar mellan akademin, näringslivet och politiken. Institutet är en öppen och fristående arena för utredningsarbete och diskussion om en reformagenda som kan förändra och berika Sverige. 

Vårt arbete skall bedrivas i en öppen och förutsättningslös anda präglad av framtidstro och förnuft. Med reformer som förändrar Sverige och lägger en grund för nytänkande, företagsamhet och till att varje kvinnas och mans förmåga tas tillvara kan Sverige bli ett land som står starkt i den globala ekonomin. 

Huvudman för Reforminstitutet är Näringslivets Fond. De resultat och förslag som kommer att utvecklas ur verksamheten ska stå till förfogande för varje regering och politiskt parti som vill utnyttja dem. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *