Letade biluthyrning på Öland!

Efter en debatt som vi deltagit i under en solig dag på Öland, gick bilen vi hade sönder och behövdes lämnas in på verkstad. Vi fick helt enkelt jaga runt för att få tag på en biluthyrning. Det var fler möten på Öland och bil var en nödvändighet för att komma runt. Vi hittade en bra firma och hyrde en bil för två dagar. Det var ungefär vad de sagt att vår egen bil skulle ta att fixa till på verkstaden. Klicka på länken om du behöver hjälp med biluthyrning på Öland, tvattcenter. Nu ska det väl iallafall inte hända så mycket mer på bilfronten och vi hoppas att möten och debatter går bra. Om någon av oss blir sjuk funkar det ju inte lika smidigt. Det finns ju ingen biluthyrning som hyr ut människor  för att tala politik. Inte andra firmor heller vad vi vet. Fast konsulter gör ju lite sådant. Jag tror solen stigit mig åt huvudet och det är nog dags för lunch. Kroppkakor var det någon som nämnde. Det var länge sedan jag åt det och det vore jättegott, trots värmen. Grädde och lingonsylt är ett måste så klart!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *