Skräddarsydda skjortor för oss som debatterar…

Vi har bestämt oss för att lägga ner lite pengar på att beställa skräddarsydda skjortor till oss som är ute och talar och debatterar. Det ser propert och bra ut och är värt en slant! Jag har en kompis som beställde skräddarsydda plagg när de var i Thailand men det är lite annat. De satt riktigt illa faktiskt. Själv har jag beställt via en online butik en gång och de skjortorna satt som en smäck. Helt perfekt passform men det är noga att man tar måtten rätt. När man fyllt i alla uppgifter och valt, färg och material, sys den upp och skickas hem till dig. Kan det bli bättre, nej jag tror inte det.

Därför har jag rekommenderat att vi alla syr upp en skjorta så att vi gör ett bra intryck. Här kan du också låta sy upp skräddarsydda skjortor, pelote.se. Kika få du se, det finns mängder med fina alternativ att välja på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *