Politiska flyers på släpvagn till festival.

Nu har en av våra medlemmar kommit på en riktigt bra grej. Vi har pratat länge om hur vi ska förmedla våra åsikter och få ut dessa till så många som möjligt. Det är en stor festival ett par mil härifrån i slutet av sommaren och vad är bättre än att dela ut flyers där? Jag ringde nyss och kollade med ett tryckeri om de hann färdigt men det var inga problem. För att få med oss alla saker och flyers måste vi ha en släpvagn! Det bästa vore om vi kunde hitta någon som vill låna ut en till oss men annars får vi kosta på oss att hyra en. Här kan man hyra släpvagn, midtrailer. De har flera olika modeller att välja på, men vi behöver bara den enklast tänkbara denna gång. Alla medlemmarna i partiet ska komma upp men de får köra egna bilar. Jag är den enda som har dragkrok så det blir jag som får ta släpvagnen med. Nu hoppas vi bara på fint väder, trevliga festivaldeltagare och att allt flyter som det är tänkt. Vi ses nästa månad på musikfestivalen!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *