Shoppingvagnar funkar bra på resor.

Eftersom jag reser mycket mellan olika politiska debatter och möten i Sverige, behöver jag ha en resväska som fungerar. Jag har nu kommit på att en shoppingvagn är det ultimata för mig. Den har hjul och man får rum med mycket saker i den. Om du vill veta hur dessa ser ut ska du klicka på den här länken shoppingvagnar, seniortoo. Det finns många olika modeller och färger att välja på.

Jag valde en modern modell som heter Stockholm och är tillverkad av det svenska företaget Urbanista. Det blev givetvis färgen svart eftersom det känns mest praktiskt. Shoppingvagnar finns i olika storlekar men den jag valde är på 39 liter och väger endast 2,3 kg. Detta beror på att den har en ram som är tillverkad av aluminium. Den är lätt att  fälla ihop och förvara eller att ta med sig på flyget eller i bilen. Priset var riktigt bra och jag är jättenöjd. Jag brukar rekommendera alla jag känner eller träffar på mina resor att de ska kolla in shoppingvagnar istället för traditionella resväskor.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *