Lunch med politiskt tema i Umeå.

Några medlemmar från vår lilla grupp träffades idag över en lunch i Umeå. Det är ypperligt att ha lunchmöten eftersom man känner sig mer avslappnad då. Vi gick igenom vår agenda innan nästa stora möte som hålls i vår huvudstad nästa månad. Det finns en hel del punkter vår grupp från Umeå vill ta upp. Det är intressant när olika grupper från hela landet träffas och går igenom aktuella samhällsproblem. Alla har något lokalt problem som det ibland kan vara svårt för övriga grupper att förstå. Att man exempelvis har problem med varg uppe i norr, förstår inte de i södra delen av landet eller i storstaden. Vi valde en riktigt god lunch i Umeå, brannlandswardshus.se och jag kan rekommendera detta ställe till alla som har vägarna förbi Umeå. De har givetvis inte bara lunch utan serverar god mat även på kvällarna.

Vi fick en hel del små punkter att ta med oss till mötet nästa månad och nu ska jag bara boka flyg till Arlanda också. Vi brukar köra ner ibland men denna gången har jag ont om tid. Det är skönt att kunna sätta sig på sin plats och bara en liten stund senare landar man. Att köra ner tar många timmar och man är trött när man väl är framme.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *