Politisk flytt till Stockholm kräver en flyttfirma.

Då ska vi äntligen flytta närmare den riktiga politiska huvudstaden, Stockholm! Vi har bokat in en flyttfirma för det är ganska mycket som ska flyttas från vårt nuvarande kontor. Det ska bli skönt att komma till lite liv och rörelse, debatter och allt annat som hör till vid politiskt engagemang. Följ gärna länken om du vill hyra en flyttfirma i Stockholm, flyttexperten.com. Vi har fått lite flyttips av en kompis. Vi har ju inte en hel lägenhet men vi delar med oss ändå

Passa på att rensa ut sånt man inte använder, det ligger bara och dammar. Sälj det istället och dessutom få in en del slantar som man kan lägga på t.ex. inredning till den nya bostaden.

Organisera och skriv listor. Leta även efter andras listor! Det är ett smidigt sätt att säkerställa att man har gjort allt som behövs. s. Glöm inte att märka flyttlådorna. Det är inte så roligt att behöva öppna alla lådor bara för att hitta det man letar efter.

Om du funderar på att renovera när du flyttat, passa på att grovrenovera ditt nya boende om det behövs, till exempel slipa golv innan du börjar flytta in dina saker.

Börja i god tid, när man väl flyttar så blir det så mycket lättare. Rensa också ut allt som ni inte använder och skänk det till second hand!

Planera lagom mycket och undvik att stressa. Istället för att koncentrera sig på hur jobbigt det kommer bli att packa och bära flyttlådor – tänk på hur roligt det kommer bli med ett nytt boende.

Ta hjälp av familj och vänner när det blir för mycket.

Fråga om du kan få köpa kartonger från Systembolaget eller Ikea, med indelade fack för flaskor. Dessa är toppen att packa glas i.

Hyr inte för liten flyttbil på flyttdagen! Man har alltid mer saker än man tror och med en för liten bil får man åka fler vändor, viket gör att flyttdagen tenderar att bli lång. Det bästa är att hyra en flyttfirma som gör alltihop! Som vi gjort…mot Stockholm!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *