Biluthyrning från Umeå till Kalmar, för att hinna till politisk debatt!

Igår fick jag gå lite utanför vad jag normalt gör på mitt jobb. Jag brukar hjälpa till med alla olika sorters bokningar runt allt det som är omkring politiska debatter.

Vi fick in en förfrågan från en politiker som undrade om det gick att hyra en bil på en biluthyrning i Umeå och köra den ner till Kalmar, för att lämna in den på en biluthyrning här. Hon skulle delta i en mycket viktig politisk debatt och ville inte ta flyget. Anledningen till enkelresan var att hon sedan skulle ta flyget från Kalmar ner till Europa. Det är oftast inte några problem med att ordna detta men bilen ska ju tillbaka till Umeå på något vis. Idag har jag suttit och ringt runt lite och det visade sig att en av våra anställda, har en bror som ska åka från Stockholm till Umeå. Kvar är då sträckan från Kalmar till vår huvudstad. Även här hade vi tur eftersom vi har en anställd som vill köra denna sträckan enkel väg. Ibland kan man pussla ihop det bra och alla blir nöjda och glada. Följ den här länken om du skulle behöva en biluthyrning i Umeå, lindholmsbil.se. Det är dagar som denna jag tycker att mitt jobb är lite extra roligt, när allt flyter på och det ordnar sig. Jag tror detta måste firas på något sätt. Kanske ska jag och de andra gå ut och käka på lunchen istället för att tråka med våra matlådor? Fast jag tycker att en fika med lite extra allt kunde vara gott också! Som tur är vet jag ett ställe som just idag har nybakade gifflar med mandelmassa i. Det finns så klart annat gott också…jag tror att det blir alternativ två!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *