Julbord på herrgård med hela näringslivsgruppen!

Jag har precis gått med i en grupp som ska diskutera näringslivet i vår stad. Egentligen är jag ingen föreningsmänniska och vet knappt vad det handlar om ännu men jag vill göra ett försök i att engagera mig i viktiga frågor. Det har inte hunnit vara något möte ännu men det har redan bokats julbord i år och det är jag medbjuden på. Det kommer att vara på en herrgård en bit från där vi bor så det blir övernattning också. Lite konstigt att tänka på julbord redan men tiden går ganska fort. Tills dess har jag en vän (samma vän som fick mig att gå med i gruppen) som ska försöka sätta mig in i lite olika frågor. Det är ju alltid trevligt om man inte sitter som ett frågetecken första gången jag träffar de andra medlemmarna. Tänk att få vistas och sova över på en vacker herrgård. Det ska bli intressant och roligt. Om du är intresserad av att veta mer kan du klicka på den här länken: julbord på herrgård, domle.se. Ni kanske förstår varför jag redan längtar dit?

Det som diskuteras mest just nu är att den stora exploateringen av affärer och stora köpcentrum utanför staden, riskerar att urholka själva stadskärnan. Det tror inte jag men det ska bli intressant att höra vad de andra har att säga om det.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *